Coş Cumpărături
Coşul dvs. de cumpărături este gol!

DEALER OFICIAL
pentru marcile

SCOTT
MERIDA
FOCUS
GIANT
SHIMANO
SHIMANO
ROCK SHOX


12 rate cu 0 dobanda

Pompe

Pompe

E palpitant sa faci o pana la bicicleta undeva sus pe munte sau pe orice traseu ,sa ai camera de schimb dar nu si pompa. E ca si cum ai avea o bicicleta ,chef de bicicleta si nu ai avea pedalele aferente.

        Acum pompele sunt usoare,mici si cu "suflu" mare.Unele au si manometru atasat.
 

Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
Pompa Pro Compact
usoara si compacta pentru ventile Presta si auto include suportul de prindere de cadrul bicicletei culoare: negru un produs Shimano ..
25,00 lei
Pompa Pro Compact telescopica si inchidere cu magnet
usoara si compacta pentru ventile Presta si auto include sistemul de prindere de cadrul bicicletei culoare: neagra bratul pompei este telescopic dubland volumul de aer pompat un produs Shimano sistem magnetic de blocare pentru a evita deschiderea accidentala a pompei in timpul mersului ..
41,00 lei
Pompa Pro Performance Aluminiu
corp aluminiu tija alumimiu valva dubla pentru ventile auto ,Presta maner cu actionare si prindere in mana mult usurata ..
55,00 lei
Pompa Pro Performance aluminiu cu manometru 2-Way
corp aluminiu umfla prin impingerea tijei cat si la tragerea acesteia 2-Way tija aluminiu manometru pentru verificarea presiunii in cauciucuri incorporat include sistemulde prindere de cadrul bicicletei valva dubla pentru Presta si auto ..
79,00 lei
Pompa Pro Compact inchidere cu magnet
sistem magnetic de blocare pentru a evita deschiderea accidentala a pompei in timpul mersului ..
35,00 lei
Pompa Pro Compressor telescopic aluminiu
pompa telescopica de mare presiune din aluminiu ..
95,00 lei
Pompa cu manometru WindGun
Pompa compatibila cu toate tipurile de valva, auto, presta si dunlop Material corp aluminiu 6063 T6 Presiune maxima 7 bar/100 psi Greutate 144 grame Lungime 23 cm Suport prindere pe cadru inclus Maner in forma de T   ..
35,00 lei 39,00 lei
Pompa Force Star Duo Telesk
FISA DATE Producator FORCE MAI MULTE INFORMATII Pompa compatibila cu toate tipurile de valva Suport prindere pe bicicleta inclus Presiune 120 psi/8 bar Lungime 25 cm Corp plastic, piston aluminiu Greutate 187 grame   ..
39,00 lei