Coş Cumpărături
Coşul dvs. de cumpărături este gol!

DEALER OFICIAL
pentru marcile

SCOTT
MERIDA
FOCUS
GIANT
SHIMANO
SHIMANO
ROCK SHOX


12 rate cu 0 dobanda

Bazarul Tau

Bazarul Tau

In aceasta sectiune numita "BAZAR" oricine isi poate expune bicicleta la vanzare. Fara nici un fel de cost suplimentar. Simplu:

  • trimite un e-mail pe adresa: ghidon@lapedalesv.ro cu descrierea bicicletei tale - este recomandat sa se faca o descriere cat mai amanuntita :producator, denumire ,model , an fabricatie , specificatii tehnice , stare tehnica si optica cat si pretul pe care  doresti sa-l obtii . Nu uita de numarul tau de telefon cat si de adresa de e-mail care vor fi postate pe site-ul nostru.

                    Clientul tau va lua direct legatura cu tine deci datele tale corecte sunt extrem de importante.

  • ataseaza e-mail-ului de mai sus 4 fotografii ale bicicletei pe care doresti sa o vinzi , fotografii care vor fi expuse pe site-ul : www.lapedalesv.ro in sectiunea "Bazar". Sa ne spui care este foto principala ,foto care va apare prima in momentul accesarii sectiunii
  • pot fi puse la vanzare atat biciclete complete ,cat si componente , piese , accesorii noi si SH
  • pretul este cel stabilit de catre tine , magazinul  La Pedale  nu pune in plus nimic , acesta fiind un serviciu gratuit pus la dispozitia comunitatii de biciclisti din judetul Suceava
  • toate anunturile sunt tratate cu aceeasi seriozitate de catre noi , ele fiind postate in ordinea primirii lor
  • magazinul La Pedale si site-ul aferent nu isi asuma nici un fel de responsabilitati in ceea ce priveste corectitudinea datelor furnizate de catre vanzatori-persoane fizice  si nici in ceea ce priveste corectitudinea imaginilor furnizate de catre proprietari sau in ceea ce priveste pretul bunului expus la vanzarein aceasta sectiune.

 Atentie: biciclete expuse in sectiune "BAZAR" nu sunt verificate in service-ul nostru deci nu ne asumam nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste buna functionare a bicicletelor ,pieselor ,accesoriilor.

           In cazul in care bicicleta este verificata in service-ul nostru vom atasata semnul.

Doar bicicletele SH din cadrul magazinului prezentate in sectiunea "BICICLETE SH" beneficiaza de garantia magazinului.

Nu sunt produse în această categorie.