Coş Cumpărături
Coşul dvs. de cumpărături este gol!

DEALER OFICIAL
pentru marcile

SCOTT
MERIDA
FOCUS
GIANT
SHIMANO
SHIMANO
ROCK SHOX


12 rate cu 0 dobanda

Fitness

Fitness
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
Trainer Fitness Tacx
  DESCRIERE; Primul ergotrainer wireless din lume. Bushido este cel mai nou model de ergotrainer produs de firma Tacx si totodata cel mai avansat model existent. Dar asta nu e totul la Bushido. Computerul montat pe ghidon  iti va arata  toate informatiile utile ( putere , frecventa cardiaca,cadenta, viteza , timp , etc)  pe display iar functiile bicicletei ( fran..
3.649,00 lei
 Up-grade PC Tacx
  Pentru a moderniza trainerul d-voastra puteti folosi Bushido Upgrade PC. ..
499,00 lei
Anvelopa Tacx pentru trainer
  SPECIFICATII TEHNICE: Cauciucul este special proiectat pentru un home trainer.Compozitia speciala a cauciucului minimizeaza supraincalzirea lui, alunecarea si mirosul specific de cauciuc din incapere. Acest cauciuc nu produce zgomote in timpul folosirii.Folosirea lui in medii exterioare nu este recomandata. Dimensiuni disponibile: 26” x 1.25”  sau 700 x 23c ..
135,00 lei
Centura cardio Tacx
  CARACTERISTICI TEHNICE: Centura cardio wireless pentru masurarea frecventei cardiace in timpul efortului. Distanta maxima optima in care poate transmite date ciclocomputerului Bushido este de 5 m. ..
259,00 lei
Protectie pardoseala Tacx
  Protejeaza suprafata pardoselii pe care este instalat trainerul ( parchet ,gresie etc)  si colecteaza transpiratia.Este confectionat 100% din nylon si are proprietati anti alunecare.Este foarte usor. ..
259,00 lei
Protectie cadru bicicleta Tacx
  Protejeaza cadrul bicicletei de transpiratia produsa in timpul pedalarii ,care ar putea afecta cadrul bicicletei. Aceasta protectie este realizata din materiale absorbante. ..
94,00 lei