DEALER OFICIAL
pentru marcile

SCOTT
MERIDA
FOCUS
GIANT
SHIMANO
SHIMANO
ROCK SHOX


12 rate cu 0 dobanda

Foto trasee de bicicleta organizate de La Pedale

 

Acest magazin s-a nascut din pasiune  pentru ciclism montan. Dupa mii si mii de km "rulati" pe muntii si dealurile Bucovinei ideea a venit usor ,dar a fost o munca titanica sa o realizez.

Circuland foarte mult pe diferite biciclete - marci diferite,hard tail , full suspension etc. - si in conditii uneori foarte dificile (zapada pe Giumalau , noroaie  pe Rarau, viscol pe dealurile Sucevei ) am realizat mult mai usor ce biciclete ruleaza aproape impecabil in toate aceste conditii si ca urmare selectia lor a fost aproape natural realizata.

Am luat legatura cu cei de la Merida , Focus, Giant , Scott , Ideal - pentru biciclete , cu cei de la BBB , Pro , Ritchey , Trelock , Sigma pentru accesorii si cu cei de la Shimano , Rock Shox , Sram , Kenda si multi altii pentru piese de schimb.

Ca urmare in acerst moment acoperim aproape toata gama entry-midlle -high level a modelelor de biciclete,pieselor de schimb si accesoriilor.

Indiferent ca e iarna ,vara sau toamna   va astept sa facem o tura impreuna.

 

Dragi prieteni,

am facut anul trecut o multime de trasee impreuna  incepand din martie cand ne prindea ninsoarea prin padurile Patrautiului si pana spre sfarsitul verii in muntii Bucovinei.. Am batut carari stiute si mai putin stiute , ne-am distrat impreuna , ne-am ajutat unii pe ceilalti sa urcam bicicleta pe culmi abrupte sau sa trecem prin vadurile paraielor. Am postat aici cateva din nenumaratele carari si prietenii care s-au legat in decursul iesirilor noastre.

Urez celor ce ies cu bicicleta "Spor la pedalat"!