DEALER OFICIAL
pentru marcile

SCOTT
MERIDA
FOCUS
GIANT
SHIMANO
SHIMANO
ROCK SHOX


12 rate cu 0 dobanda

Sistemul buy back

Daca te-ai plictisit de prima bicicleta cumparata de la noi sau baiatul tau a crescut si ii trebuie o bicicleta mai mare , ai posibilitatea de a aduce bicicleta veche inapoi la magazin - in anumite conditii - de a o expune la vanzare fizic in magazin , pe site-ul nostru si pe un site national de vanzari.

     Conditii de buy back:

  •            bicicleta adusa sa fie in stare optica si tehnica buna. Oricarei biciclete SH i se va face o revizie tehnica in service-ul nostru  a carei cost va fi suportat integral de catre proprietarul bicicletei.In cazul in care se depisteaza probleme de ordin tehnic sau mecanic , acestea se vor remedia pe cheltuiala proprietarului si abia apoi bicicleta va fi expusa la vanzare.
  •            contravaloarea bicicletei SH stabilita de comun acord nu se va scade automat din pretul bicicletei noi achizitionate. Bicicleta noua va fi achitata integral ,urmand ca pretul celei SH sa fie inmanat fostului proprietar in momentul vinderii fizice a acesteia
  •           pretul bicicletei SH se va face impreuna cu proprietarul acesteia. In conditiile in care bicicleta SH nu indeplineste conditiile enumerate pana in prezent , magazinul are dreptul sa refuze punerea bicicletei SH in vanzare.
  •            in conditiile in care proprietarul considera ca bicicleta SH are o anumita valoare sub care nu se poate negocia , bicicleta va fi expusa cu pretul cerut de proprietar plus un comision de 10% ce revine magazinului.